- Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό και αποθηκεύστε την δική σας λίστα αγαπημένων.
- Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί "Προσθήκη στα Αγαπημένα".
- Βρείτε την δική σας λίστα Αγαπημένων στο προφίλ σας.
Σεμινάριο Σοκολάτας
Στόχος
Βελτιώστε τις ικανότητες σας στην προετοιμασία σοκολάτας και μάθετε νέες τάσεις, τεχνικές και συνταγές. Παρόλο που γνωρίζουμε τη σοκολάτα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ανακαλύψτε μαζί μας τη μακρά ιστορία της σοκολάτας και πώς καταφέρνει με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και συνταγές, να εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία.
Κοινό που απευθύνεται
Barista & υπεύθυνους καφέ
Πρόγραμμα
- Ιστορία της σοκολάτας
- Καλλιέργεια, παραγωγή και διάθεση του κακάο
- Διαδικασία βιομηχανικής παραγωγής της σοκολάτας
- Σοκολάτες μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους
- Εξοπλισμός και βήματα για τη σωστή παρασκευή ζεστής και κρύας σοκολάτας
- Γευσιγνωσία νέων γεύσεων και συνδυασμών
- Πρακτική εξάσκηση
Είδος Σεμιναρίου
Θεωρητικό & πρακτικό
Γλώσσα
Ελληνικά
Διάρκεια
6 ώρες
Η ομάδα των εκπαιδευτών μας
Η ομάδα των εισηγητών αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές barista που έχουν πιστοποιηθεί από το UDC στην Τεργέστη και το SCA.
Χρήστος Ζαμανάκης AST (2022-2024)
Νεκτάριος Μαχραμόπουλος AST (2022-2024)
Περικλής Κοράνης AST (2022-2024)
Κώστας Τσιαμούρας AST (2022-2024)
Νίκος Μπάκας AST (2022-2024)
Σπύρος Πιλιάφας
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εάν είστε ήδη μέλος, παρακαλούμε συμπληρώστε το email και τον κωδικό πρόσβασης.