- Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό και αποθηκεύστε την δική σας λίστα αγαπημένων.
- Βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί "Προσθήκη στα Αγαπημένα".
- Βρείτε την δική σας λίστα Αγαπημένων στο προφίλ σας.
Σεμινάριο Sensory - Foundation level
Στόχος
Οι μαθητές εξερευνούν τον specialty καφέ, αναγνωρίζουν τις βασικές έννοιες της αισθητηριακής ανάλυσης και εξηγούν γιατί και πώς τον χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του καφέ στη βιομηχανία του καφέ, εστιάζοντας στην αντικειμενική αναγνώριση, περιγραφή και διάκριση αρώματος, γεύσης και σώματος στους καφέδες. Οι μαθητές εισάγονται στο πρωτόκολλο και τη μεθοδολογία SCA cupping. Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και “γραπτή” online εξέταση (25 ερωτήσεις με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας 60%. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος αξίζει 5 βαθμούς για το SCA Coffee Diploma.
Πρόγραμμα
• Βασικές γεύσεις
Είδος Σεμιναρίου
Θεωρητικό & πρακτικό
Γλώσσα
Ελληνικά
Διάρκεια
7 ώρες
Η ομάδα των εκπαιδευτών μας
Η ομάδα των εισηγητών αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές barista που έχουν πιστοποιηθεί από το UDC στην Τεργέστη και το SCA.
Χρήστος Ζαμανάκης AST (2022-2024)
Νεκτάριος Μαχραμόπουλος AST (2022-2024)
Περικλής Κοράνης AST (2022-2024)
Κώστας Τσιαμούρας AST (2022-2024)
Νίκος Μπάκας AST (2022-2024)
Σπύρος Πιλιάφας
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εάν είστε ήδη μέλος, παρακαλούμε συμπληρώστε το email και τον κωδικό πρόσβασης.